Kedves Egyesületi Tagok!

Egy hónappal ezelőtt még nem gondoltuk, hogy november hónapra meghirdetett programot sem tudjuk teljesíteni. Sajnos ismételten bekövetkezett, amit nagyon nem kívánt senki.

–A november 25-ére meghirdetett klubfoglalkozást, ahol karácsonyi díszeket terveztünk készíteni, az ismert okok miatt, nem tudjuk megtartani.

–December 8-án 10 órai kezdettel online klubfoglalkozást tartunk. „ Karácsonyi versek” címmel. Adventi időszakban, készülődve a karácsonyra gyűjtsetek, olvasgassatok karácsonyi témájú verseket és válasszátok ki azt, amelyik Nektek legjobban tetszik. Majd a foglalkozáson olvassátok fel a jelenlévők és saját örömötökre.  Moderátor: Dankó Géza.

Számítógépes csatlakozáshoz szükséges linket, majd később fogom elküldeni.

MÁS!

November hónapban két alkalommal is foglalkozott a média egyesületünk életével.

-Az Európa Rádióban készült egy riport, amit 2021.november 14-én reggel 8 óra után adtak le.

-2021.november 18-án  az Észak-Magyarországi napilapban jelent meg egy cikk.

Mindkét anyagot mellékelten megküldöm, hogy azok is meg tudják hallgatni illetve elolvasni, akiknek nem volt lehetőségük a rádióban élőben vagy az újság hasábjain.

Az elkövetkező időszakban valószínű, hogy online tudjuk majd a kapcsolatot tartani. Tudom, hogy semmi nem pótolja a személyes találkozást, nagyon fogunk igyekezni, kérem megértéseteket.

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!  Vigyázzatok Magatokra!

                                                                                        Üdvözlettel:                 Siska Andrásné

Comments are closed.