2019 május havi programok

Kedves Egyesületi Tagok!

Az év legszebb hónapjának programját ajánljuk szíves figyelmetekbe!

1./ 2019. május 8-án ellátogatunk a DVTK Stadionba. A szakemberek tapasztalatai szerint a bejárás úgy célszerű és akkor hatékony, ha azon kb. 20-25 fő vesz részt, ezért két csoportot alakítunk, amelyek 2 órás eltéréssel látogatnak a stadionba. Az első csoport 9 órakor, a második 11 órakor indul. Regisztrációkor kérjük jelezni, hogy ki melyik csoporttal szeretne menni. Találkozunk 15 perccel az indulás előtt a stadion bejáratánál.                        Regisztrációs díj: 300 Ft.

2./ Május 15-én 10 órai kezdettel, a Megyeháza B. ép. 19-es helyiségében „Közösségfejlesztő klubfoglalkozást tartunk” a Swimming Pentathlon Club közreműködésével. A foglakozás elnevezése: „Traccsparti és kortalan játék”. Az 1,5 órás programban helyet kap a beszélgetés és a vidám közös játék, melyben számítunk a résztvevők közreműködésére. Regisztrációs díj 200 Ft.

3./ Május 22-én Budapestre utazunk külön autóbusszal. Indulás Miskolcról 6.30 órakor, a Palóczy úti buszmegállóból.

-Délelőtt 10 órától a Szépművészeti Múzeumban az állandó kiállítások mellett, „A test diadala. Michelangelo és a 16. századi itáliai rajzművészet” c. időszaki kiállítást tekintjük meg, vezetéssel.

-Ezt követően a Városligetbe sétálunk, ahol a Vajdahunyad várban, a Mezőgazdasági Múzeum ”Magyar mezőgazdaság története” című kiállítást nézzük meg közösen.

-17 órától látogatást teszünk a Parlamentbe. A belépéssel kapcsolatos biztonsági szabályokat az autóbuszban ismertetni fogjuk.

Belépődíjak összesen: 62 év alatt: 7700 Ft.  62-70 év között: 5400 Ft. 70 éven felülieknek 3200 Ft.

Az autóbusz  és a tárlatvezetések díját az egyesület fizeti.

Ha az autóbuszon lesz hely, vendégeket is fogadunk, akik a rájuk vonatkozó belépő díjakon felül 3000 Ft utazási és tárlatvezetési hozzájárulást is fizetnek. A napi étel-ital ellátásról mindenki maga gondoskodik. Hazaérkezés kb. 21 óra körül.

4./ Május 28-29-30-án az Adria Holiday Utazási Iroda szervezésében és bonyolításában  3 napos kirándulásra indulunk az Istriára és a Plitvicei tavakhoz. A részvételi díj harmadik részlete 17 000 Ft, amit az április 29-ei regisztráción kell befizetni. Az utasbiztosítás megkötéséhez szükségünk van az új típusú személyigazolvány vagy útlevél számára , valamint a lakcímre. Ha valaki még szeretne velünk utazni, van hely, lehet jelentkezni.

Ajánlott programok május hónapra:

–Május 4-én 18 órai kezdettel Felsőzsolcán a Rendezvények Házában ANYÁK NAPI műsorra hívnak mindenkit. Magyar Nóta , Operett mellett Retró műsor. Sztárvendég : Jenei Gábor színművész. Belépés díjtalan. Jelentkezni a regisztráción lehet.

–Május 11-én  13-17 óra között az Erzsébet téren  un. Civil Nap,  Miskolc Város Napja alkalmából.

Május 9-10-11. A XIII. Országos Nyugdíjas Sportnapok Ózdon. A Versenykiírás a regisztráción vagy a NYÉSZ honlapján megtekinthető.

Nyugdíjas Dalkörök Megyei Találkozója Szikszón május 17-én, 10 órától. Az érdeklődők bővebb információt a regisztráción kaphatnak.

 FONTOS:

Munkatervünkben október hónapban szerepel Pécs és környéke 3 napos kirándulás. Erre a Neszebár-Travel utazási iroda a csatolt ajánlatot tette azzal, hogy május 15-ig kérik a visszajelzést.

A kirándulás útvonala: 1. nap Mohács, Villány, Siklós, 2. nap Pécs, 3 nap Pécsvárad, Szekszárd, számos látnivalóval. A teljes részvételi díj 35.900 Ft, melyet három részletben (június- július-augusztus hónapban) kell befizetni. A részvételi díj nem tartalmazza a szálláshelyen fizetendő idegenforgalmi adót, a biztosítást, a belépődíjak és a borkóstoló árát, utóbbiak várhatóan 9-10 ezer Ft-ot tesznek ki. Aki szeretne e szép kiránduláson velünk utazni, az április 29-i regisztráción 5000 Ft előleg befizetésével jelentkezzen. Gyertek, utazzunk együtt!

Regisztráció 2019. április 29. hétfő, 9-11 óráig a Megyeháza B. ép. 19.

Más: Még nem késő az SZJA 1%-ról rendelkezni és a Közigazgatási Nyugdíjasok Egyesületének utaltatni. Adószám: 18421167-1-05.

Lehetőség van az egyesületi tagok részére egyen póló rendelésre illetve vásárlásra. A póló beszerzési ára 1450 Ft, ebből a tagok 1000 Ft-t fizetnek.

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk rendezvényeinkre.

Miskolc, 2019. április 23.

Üdvözlettel:     Siska Andrásné

Comments are closed.