2023 december

Közigazgatási Nyugdíjasok Egyesülete                                     

3525 Miskolc Városház tér 1.                            

Kedves Egyesületi Tagok!   

 Közeledik advent, karácsony előtti négy hét, a várakozás a készülődés időszaka. Az év utolsó hónapjának programját ennek fényében állítottuk össze..

1./ 2023. december 7-én 10 órakor a Megyeházán a kialakult helyzetrevaló tekintettel előadást hallgatunk meg Bozsik Sándorné dr. előadásában „A Közel-keleti háború történelmi okai és előzményei, valamint legfrissebb eseményei” címmel. Regisztrációs díj: 300 Ft.

2./ Hagyományos adventi, karácsonyt váró ünnepi rendezvényünket, december 14-én 15 órától tartjuk, a Megyeháza Éttermében. Ünnepi műsorral, közös énekléssel igyekszünk meghitté, bensőségessé tenni együttlétünket. Szerkesszük együtt a közös műsort! Regisztráción várjuk azok jelentkezését, akik vers vagy, próza felolvasásával, elmondásával közreműködnek a műsorban. A vacsorával egybekötött rendezvényünk költségének egy részét az egyesület fizeti, a tagok hozzájárulása 3500 Ft/fő, avendégek 5700 Ft/fő fizetnek.

– Felhívjuk szíves figyelmeteket Miskolc Város által szervezett, adventi programokra,   ünnepi koncertekre!

MÁS: Az Elit Ortopéd Cipőgyártó Kft. képviselője arról tájékoztatott, hogy elkészültek azok a gyógycipők, amelyet augusztus hónapban rendeltünk meg.  A cipők 2023. december 5-én 9.30 – 11 óra között próbálhatók és vehetők át személyesen, a Megyeháza B. ép. 19-ben.

Ugyanekkor 11 órától lehet új cipőt rendelni, azoknak, akik egy éven belül nem csináltattak. Tehát azok is jelentkezhetnek most, akiknek előzőleg a mintavétel 2022. október hónapban volt.

Aki szeretne, december 5-én 11 órától gyógycipőt csináltatni, kérem jelezzétek     november 30-ig emailben (siska1@t-online.hu) vagy telefonon 70-279 3669. Csak akkor lehetséges a mintavétel, ha legalább 10 fő jelentkezik.

Regisztráció: 2023. december 4-én 9-11 óra között a Megyeháza B .ép. 19.

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk a rendezvényekre.

Miskolc, 2023. november 26.

                                                                                                Üdvözlettel: Siska Andrásné

           Egyesület tagjainak és családjaiknak szeretetteljes adventet,

                        békés elcsendesülést és készülődést kívánunk!

Az adventi koszorú négy gyertyája a HIT, a REMÉNY a SZERETET és az ÖRÖM jelképe, amelyeknek vasárnaponkénti meggyújtása a növekvő fényt, az ünnep közeledtét jelzik.

Comments are closed.