2023 augusztus

Kedves Egyesületi Tagok! 

A nyár kellős közepén az augusztus havi programra szeretném felhívni figyelmeteket.

  1. A nagy melegre való tekintettel, augusztus 10-én közös strandolást szervezünk a Mezőcsáti Termálfürdőbe. A napi belépőjegy ára nyugdíjasoknak 2000 Ft, amit mindenki magának vált meg a helyszínen. Indulás reggel 8.10  vagy 10.00  órakor induló autóbusszal, visszafelé több választási lehetőség is van.
  2. Már mindannyian tudjátok, hogy augusztus 17-én egynapos, autóbuszos kirándulásra indulunk Zakopanéba. Az induláshoz szükséges létszám összejött, de ha még valaki meggondolta magát, sürgősen jelezze, néhány főnek még van hely.
  3. Augusztus 22-én 13 órai kezdettel játszónap a Megyeháza B. ép. 19.-ben. Minden játszani, beszélgetni vágyót szeretettel várnak társaik.
  4. Augusztus 24-én 14.30 órakor, klubdélután keretében „Vietnámról” tart, vetítéssel egybekötött úti beszámolót Török Gáborné,  a TESZ helyiségben (Miskolc Soltész N. Kálmán u. 2. II.em. 4a. Kapukód: 123 kulcs 2486 ).  Az izgalmasnak és tartalmasnak ígérkező előadásra minden érdeklődőt szeretettel várunk. Regisztrációs díj 300- t.
  5. Az Elit Ortopéd Cipőgyártó Kft. képviselőjének tájékoztatása szerint augusztus utolsó hetében ismételten gyógycipőt rendelhetnek azok, akik 1 éven belül nem csináltattak, vagy akiknek a mintalevétel az elmúlt év augusztus hónapjában volt. Regisztrációkor jelentkezzenek, akik szeretnének gyógycipőt rendelni, mert csak 10 fő feletti jelentkezés esetén jönnek le Budapestről.

Szeptemberi előzetes:

 – Terveink között szerepel, hogy a hagyományos „Férfiak főznek programot”  szeptember 6-án tartjuk a Felsőzsolcai Sportpályán.

– Kirándulást tervezünk Edelény- Szalonna-Jósvafő- Aggtelek stb. útvonalon szeptember 21-én.

A részletekről bővebben a szeptemberi levélben adunk tájékoztatást.

Regisztráció: 2023. augusztus 7. 9-11 óra között a Megyeháza B. ép. 19.

Mindenkit hívunk és várunk a programokra. További szép nyári időtöltést kívánunk.

                                                                               Üdvözlettel: Siska Andrásné

Miskolc, 2023.július 24.

Comments are closed.