2020 szeptemberi programok

Kedves Egyesületi Tagok!

Azon társaink részére, akik igénylik a közösségi együttlétet és a szabályok betartásával részt szeretnének venni összejöveteleinken, az alábbi programokat ajánljuk a következő hónapra. 

A jelenlegi helyzet korlátok közzé szorítja a tervezett programokat, lehetőségeket. Szeptember hónapra elképzelt, részben már megszervezett rendezvényünket („A férfiak főznek”), a helyszín lemondása miatt, kénytelenek vagyunk elhalasztani.

1./   Szeptember 2-án kirándulást szervezünk Tapolcáról a Görömbölyi pincesorig, a program végén a ” Hetedhét” pincében pincelátogatással, borkóstolással (3 féle bor kínálattal, és falatkákkal), továbbá igény szerint szalonnasütéssel zárjuk a napot. ( A távolság 3,5 km, kényelmes lábbeliben 1,5 órás sétát jelent.) Találkozás 10 órakor a Tapolcai autóbusz végállomásnál, közlekedés egyénileg a 2-es busszal, a program végén Görömbölyről a 4-es buszjárattal. A szalonnasütéshez szükséges kellékekről (szalonna, kenyér, hagyma, nyárs stb.) mindenki maga gondoskodik! Regisztrációs díj: 1500 Ft.

2./ Szeptember 16-án 14.30 órakor, „Világ, kulturális örökség” sorozatot folytatva, Japánról szóló előadás 2. részét hallgatjuk meg, a TESZ helyiségében (Miskolc Soltész N. K. u. 2. kapukód: 123 kulcs 2486).  Előadó: Bozsik Sándorné dr. Regisztrációs díj: 200 Ft.

3./ Szeptember 22-én 9.40 órakor találkozunk a Diósgyőri Vár bejáratánál. Várlátogatás tárlatvezetéssel, ezt követően megtekintjük a közelben lévő Evangélikus templomot majd séta a Tündérkertben.  Részvételi díj: 70 év alattiaknak 1400 Ft, 70 év felettieknek 950 Ft.

4./   A szeptember 16-18-ára tervezett Észak-Erdélyi kirándulásunk, tekintettel a COVID 19-re, meghiúsult. Az utazási iroda a befizetett előleg egy részét, még az eredeti, áprilisi időpont előtt a panziónak utalta, szállásfoglalás címén.  A fennmaradó összeget az utazási iroda készpénzben visszafizette, az előleg másik részét- személyenként – utalvány formájában kapják meg az utasok. Ezt a jövő évben fel tudjuk használni, egyeztetés után akár egymás közötti csere is lehetséges. Nagyon sajnáljuk, hogy ez így alakult, de sem az utazási iroda sem pedig mi erről a helyzetről nem tehetünk. Kérjük megértéseteket!            Az utazásra jelentkezőknek az augusztus 31-ei regisztráció során adjuk át az 5 000 Ft-ról szóló utazási utalványt, illetve az 5 000 Ft-, készpénzt.

Regisztráció 2020. augusztus 31. 9-11 óra között a Megyeháza B. ép. 19-es helyiségében.

Mindenkinek jó egészséget kívánunk és szeretettel várunk a programokra!

Miskolc. 2020. augusztus 24.

Üdvözlettel: Siska Andrásné                                                                                    

Comments are closed.