2019 március havi programok

Kedves  Tagtársak!

 

I./ A Közigazgatási Nyugdíjasok Egyesületének Alapszabálya értelmében a 2018.évi munkáról szóló beszámoló közgyűlést,

  1. március 7-én 15 órára összehívjuk.              

                              Helye: Megyeháza Étterem, Miskolc Városház tér 1.

Napirend: 1. Beszámoló az egyesület 2018. évi munkájáról.

Előadók: Siska Andrásné elnök                                                                                                 Kovács Lajosné a Kulturális Bizottság elnöke                                                              Tohainé Orendi Éva az Egészségügyi és Szociális Bizottság elnöke

  1.      Tájékoztató a közhasznúsági tevékenységről.

Előadó: Répási Ilona titkár

  1.     Beszámoló 2018. évi gazdálkodásról.

Előadó: Szabó Emil alelnök

  1.    A Felügyelő Bizottság jelentése az egyesület működéséről,

gazdálkodásáról.

Előadó: Zsemberi Barnabásné a Felügyelő Bizottság

elnöke

  1. A 2019. évi program előterjesztése, elfogadása.

Előadó: Kovács Lajosné a Kulturális Bizottság elnöke

  1. 2019. évi költségvetés megvitatása, jóváhagyása.

Előadó: Szabó Emil alelnök

  1. Vita, hozzászólások, javaslatok.
  2.   A Jelölő Bizottság beszámolója.

Előadó: Szabó Valéria a Jelölő Bizottság elnöke

  1.   Elnökségi tag választás

10.. Egyebek.

 

A közgyűlés határozatképes, ha a tagok több mint fele jelen van. Amennyiben a fenti időpontra összehívott közgyűlés nem lesz határozatképes, az alapszabály idevonatkozó rendelkezése értelmében, ugyanezen napirendi pontokkal, 2019. március 7- én 15.30 órára ismételten összehívjuk.

A téma fontosságára, határozatképességre való tekintettel minden egyesületi tag megjelenésére számítunk és kérjük aktív részvételüket.

I/2.  A közgyűlést követően férfitársaink hagyományosan meglepetés műsorral köszöntik a nőket, amit mi természetesen, nagy szeretettel fogadunk. Majd vacsora és baráti beszélgetés következik.

Részvételi díj tagoknak 2000 Ft, vendégeknek 3000 Ft .

Március havi további programok…,

II./ A februári levelünkben már ajánlottuk szíves fegyelmetekbe Felsőzsolcán a Rendezvények Házában, 2019. március 1-én 17 órai kezdettel megrendezésre kerülő Nosztalgia Estet. Belépő díj: 800 Ft. Aki még nem jelentkezett megteheti, hívjon engem. Külön autóbusz indul Miskolcról a Leánykollégium melletti buszmegállóból 16.15 órakor.

III./ Március 12. kedd  14.30  óra  Megyeháza „B” ép 19,  sz. szoba: Workshop: Kóstolás és beszélgetés az egészséges életmódról.  Human Integra  Alapítvány meghívott előadójával. Érdekes lesz, gyertek, mindenkit szeretettel várunk. Jelentkezni a regisztráción kell.

IV./Március  20. Szerda  14.30-16.30 TESZ  Közösségi Tér /Soltész Nagy Kálmán  u. 2. 2.em.  Ady  emlékezete  „Ontottam a virágot, Virultam jóban—rosszban”  Ady Endre—beszélgessünk a verseiről,  halálának 100. évfordulója  alkalmából. Hozzatok verseket,  egyéb írásokat, kinek  melyik a kedvence. Minden érdeklődőt, verskedvelőt szeretettel várunk.
Regisztrációs díj 200 Ft.

V./ Isztria és a Plitvicei – tavak csodái. Az Adria Holiday Utazási Irodával közösen 3 napos  kirándulást szervezünk az Istriára és a Plitvicei tavakhoz. Kirándulás tervezett időpontja: 2019. május 28-29-30. Várható részvételi díj Kb. 50 000 Ft, melyet korábbi tájékoztatásunktól eltérően három részletben kell befizetni. Első részletet 15 ezer forintot a regisztráción szedjük össze. Az Utazási Iroda tájékoztató levelét mellékeljük.

Gyertek, utazzunk együtt, szerezzünk szép, közös élményeket!

Egyebek: – Legutóbb írtunk róla, hogy terveink szerint a tagdíj változatlanul 4000 Ft 2019. évben is.  Aki eddig még nem fizette be, most a regisztráción megteheti.

-Figyelem! Szóljatok az ismerősöknek, barátoknak, hogy adójuk 1 %-áról rendelkezzenek és utaltassák a Közigazgatási Nyugdíjasok Egyesületének! Adószám: 18421167-1-05. Köszönjük.

Regisztráció: 2019. március 4.   9-11 óra között, Megyeháza „B” ép. 19. sz. szoba.

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk rendezvényeinkre.

Miskolc, 2019. február 25.

 

Üdvözlettel:                    Siska Andrásné elnök

Comments are closed.