2016 novemberi programok

Kedves Tagtársak!

 

 

Néhány nap, gyertyát gyújtunk elhunyt szeretteink emlékére, és vége az októbernek is. Sietős lett a 2016-os évnek, küldjük tehát a novemberre tervezett találkozóink programját, ne hogy lemaradjatok.

 

1./ Egészségügyi előadás: „Az alternatív orvoslás helye a gyógyításban—a homeopátia szerepe”. Előadó: Dr. Novák Marianna  háziorvos.   2016. november 9. szerda 14.30 TESZ nagyterem /Miskolc, Kossuth u. 5/. Bizonyára sokaknak érdekes a téma, hiszen látjuk azt a folyamatot, hogy a „hivatalos” orvoslás és a természetgyógyászat közeledik egymáshoz. Mi a véleményünk, tapasztalatunk?  Regisztrációs díj 200Ft.

 

2./„Magyar Nóta és Operett Est” 2016. november 12. szombat 17.00 óra Felsőzsolca Rendezvények Házában (Felsőzsolca Sport u.1.)   Tudjátok, hogy ez az esemény már hagyománnyá vált egyesületünk életében. Bizonyára, ez alkalommal is szép élményben lesz részünk. Belépőjegy ára  vacsorával együtt 3000 Ft/fő, vacsora nélkül 1000 Ft/fő. Külön autóbusz indul 16.15 órakor a Palóczi utcáról, a szokott helyről.

 

      3./ 2016. november 24. csütörtök  de.10.00 óra ANTSZ épülete IV. emelet /Meggyesalja    u./. Klubfoglalkozás: Készülődés  Karácsonyra—Mi legyen a közös ajándék? Hagyományosan  Répási Ilike  és Zsemberiné Ilike kreatív  vezetésével. Ötleteket, javaslatokat várnak. Regisztrációs díj: 200Ft/fő.

 

A Művészetek Háza novemberi programjából ajánljuk:

 

-November 9. szerda 17.00 óra: Egészségmegőrzés gyógynövényekkel—Szabó Gyuri Bácsi tanácsai. Belépőjegy 1000 Ft.

 

-November 28. hétfő 19.00 óra: Nem tudhatom—Radnóti és korunk. / Mácsai Pál, Fullajtár Andrea, Dés László, Dés András, Lukács Miklós/

Jegyár 2000 Ft.

A jegyvásárlásról mindenki maga gondoskodik.

 

-Közeledik a 2017. év, és készítenünk kell az éves programot: tartalmas, szép programot csak közös erővel tudunk összeállítani. Kérjük az ötleteket, javaslatokat a regisztrációra, vagy e-mailben elküldeni a vezetőségnek

 

-Tájékoztató:

 

Minden tagtársunk  egy Kedvezmény Kártyát kap a Nyugdíjasok Országos Szövetségétől, amit mi osztunk ki részetekre a közel jövőben.

Ez egy olyan, kedvezmények igénybevételére jogosító „igazolvány”, amely az ország több üzletében, szolgáltatójánál a vásárlás esetén kedvezményes árat (-5-10%) garantál. Tervek szerint a kedvezményt nyújtó helyek között lesz nagyáruház, gyógyszertárlánc, könyvesbolt hálózat, gyógyfürdők, hotelek stb., melyek köre folyamatosan gazdagodik majd, és a helyi szervezőkészség függvényében helyi kiskereskedelmi kedvezményekkel is bővülhet.
A NYUGDÍJAS KÁRTYA  egy sorszámozott, vonalkóddal ellátott „igazolvány”, amely bizonyítja, hogy Te a NYOSZ tagszervezet tagja vagy és jogosult egyes vásárlásnál külön feltüntetett kedvezmények igénybevételére. A kártyák a regisztrációkor vehetők át..

 

Regisztráció: 2016. november 3.  9-11 óra , Megyeháza, Szemere terem.

 

A programokon minden kedves tagtársunkat szeretettel várunk.

 

 

Üdvözlettel:    Siska Andrásné

Comments are closed.