2016 októberi programok 2.

Kedves  tagtársak!

 

Még nyílnak a völgyben a kerti virágok”…, Egyesületünk elnöksége már  az októberre tervezett  találkozókról tájékoztat Benneteket. A nyári hónapok mozgalmassága után most egy kicsit csendesebbre, nyugalmasabbra „vesszük” közösségi életünket.

Az alábbi programokra  hívunk benneteket:

 

  1. október 12. szerda du. 14.30 órakor a TESZ helyiségében/Kossuth u. 5./ klubfoglalkozás. Téma : a fogyasztóvédelem mindig aktuális kérdései. Előadó: Szabó Valéria, egyesületünk tagja, aki szakértője e területnek és részt vett a TESZ fogyasztóvédelemmel foglalkozó előadás sorozatán, erről is szeretne tájékoztatni Benneteket. Mindennapjainkban fontos és aktuális a kérdéskör, mert az élet követeli, hogy tudatosabb vásárlók legyünk. Természetesen saját tapasztalatokkal még tartalmasabbá tehető a foglalkozás. Regisztrációs díj 200 Ft.

 

  1. október 26. szerda du.15.30 órakor, az ITC székház éttermében  rendezzük meg hagyományos, az Idősek Hónapjához kapcsolódó találkozónkat. A rendezvény első felében Szilvásiné dr. Mazurek Magdolna előadását hallgatjuk meg lelki világunk állapotáról a pszichológia tudományának „állása” szerint.

Ezután ismerkedni fogunk egymással. Többen igényelték ezt, mert a közös rendezvényeinken kiderült, hogy nagyon keveset tudunk egymásról.

Kérjük, hogy mindenki készüljön 2-3! perces bemutatkozással: Önmagáról,  volt, vagy jelenlegi munkájáról,  érdeklődési köréről  és arról, hogy  az Egyesület milyen irányú tevékenységébe szeretne bekapcsolódni.  Tiszteljük meg egymást  figyelmünkkel!

Az ismerkedő beszélgetést Siska Andrásné Éva, egyesületünk elnöke koordinálja.

Ezt követően közös vacsora következik, amit különböző házi finomságokkal egészíthetünk ki, hagyományainkhoz hűen és méltóan. Beszélgetés, barátkozás ameddig akarjuk.

Az  egyesületi tagok 1500 Ft-ot, a vendégek 2000 Ft-ot fizetnek.

Ajánlott: 2016. október 8-9-én Gombanapok Bükkszentkereszten. Színes, változatos programok és ízletes ételek várják az érdeklődőket.  Javasoljuk, aki teheti látogasson el oda. Utazás egyénileg, menetrend szerinti autóbusszal.

Regisztráció:  Október 3. hétfő,  9-11 óra között, a Megyeháza Szemere termében.

Mindenkit szeretettel várunk és hívunk programjainkra.

 

                                                                                                         Üdvözlettel:  Siska Andrásné

Comments are closed.