2022 március

Kedves Egyesületi Tagok!                  

Március hónap elhozza legszebb évszakunkat, a tavaszt. Tavasszal felélénkül az élet, virágba borulnak a növények, kizöldellnek az erdők és a mezők. Borongós napok után kisüt a nap, s bízom benne, hogy a mi hangulatunk is felhőtlen lesz. Ennek reményében ajánljuk a programokat.

1./A Nemzetközi Nőnap alkalmából, március 10-én 15.30 órakor a Megyeháza Éttermében nőnapi ünnepséget tartunk. Hagyományainkhoz híven férfitársaink kedves műsorral, virággal köszöntik a nőket. Mindig nagy izgalommal készülnek, mi pedig szeretettel fogadjuk kedvességüket. A műsort követően vacsora és baráti beszélgetésre van lehetőség.  Részvételi díj tagoknak 3000 Ft, vendégeknek 4000 Ft.    

2./Klubdélután keretében folytatjuk, gazdag ismeretanyagot nyújtó nagyszerű előadás sorozatunkat. 2022. március 17-én 16 órai kezdettel online előadást hallgatunk meg ” Hogyan kormányoznak Angliában? címmel. Előadó: Bozsik Sándorné dr. A csatlakozáshoz szükséges linket az előadás előtti napokban fogom megküldeni.

3./ A korábbi években a kézműves foglalkozások, közkedveltek voltak ügyes kezű társaink körében. Ismét lehetőséget adunk azok számára, akiket az alkotás öröme boldoggá tesz, hogy húsvétra együtt készítsenek ajtókopogtatót. 2022. március 31-én 10 órai kezdettel a Megyeháza B. épület 119-es helyiségében klubfoglalkozást tartunk. A foglalkozást vezeti: Répási Ilona  és Zsemberi Barnabásné. A termék elkészítéséhez szükséges anyagokat biztosítjuk. Regisztrációs díj: 500 Ft.

  Kérjük adója 1 %-ának átutalásával, segítse a Közigazgatási Nyugdíjasok Egyesületének munkáját!          Adószámunk: 18421167-1-05

Regisztráció időpontja 2022. február 28-án (hétfőn) 9-11 óráig a Megyeháza B., épület 119-es helyiségében.

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk rendezvényeinkre.

Miskolc, 2022. február 20.                                                             

Üdvözlettel: Siska Andrásné

Comments are closed.