2018 december havi programok

Kedves Tagtársak

A  2018-as év 12. hónapjának, vagyis  decemberének tervezett közös programjairól küldjük meghívó levelünket.  Közeleg az Advent, „kopog” a Karácsony az ablakon.

„Ha zörget Jézus, jól figyelj ám,

 Betér a szívünk ajtaján„ Fogjuk majd énekelni…

  1. Vegyünk részt az adventi rendezvényeken. Az első gyertyagyújtás december 2-án délután lesz a Szent István téren a virágóránál (15.45), a Diósgyőri Várnál 17 órától. Csatlakozzunk más karácsonyi rendezvényekhez is, igyekszünk aktuális tájékoztatókat küldeni.
  2. December 11. Kedd 15.30 óra, a Megyeháza Étterem: Hagyományos, Karácsonyt váró ünnepség versekkel, közös énekléssel, ünnepi vacsorával és zenével. A regisztráción várjuk mindazok jelentkezését, akik szeretnének az ünnepről, a szeretetről mondani valamit közösségünknek, segíteni lelkünk készülődését.

Részvételi díj: tagoknak 1500 Ft, vendégeknek 3000 Ft

  1. December 14. Péntek 15.30: „Karácsony ünnepén”. A Közigazgatási  Nyugdíjasok Egyesülete és a TESZ Városi Vadvirágok  Daloskörének ünnepi koncertje vendég fellépőkkel.

Helyszín:  Miskolc Corvin  u. 9.

Belépődíj nincs, jó szívű adományt elfogadnak, amit a regisztráción kell befizetni.

Szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt.

Az  alábbi  karácsonyi koncerteket ajánljuk figyelmetekbe:

December 5. szerda 15.00 óra Színészmúzeum- Thália-ház / Déryné utca/: Hanukai Klezmer koncert.

December 8. Szombat Zenepalota 16.00: Kiskarácsony-Advent

December 17. Hétfő 18.00 óra : Városháza díszterem: Ünnepi Hangverseny

  1. évi programról előzetesen:

— A tapolcai barlangfürdő 2019. január 21-31-ig, – karbantartási munkák miatt bezár.  Ez idő alatt – várhatóan 26-án szombaton, vagy 27-én vasárnap úgynevezett „száraz lábbal” a Barlangban bemutató túrát szerveznek.  A túra kb. 1 óra időtartamú, belépő díj az idén 800.-Ft/fő volt, nyugdíjas kedvezmény nincs. A nagy érdeklődés miatt, január elején be kell jelentkezni és közölni kell a létszámot, ezért a decemberi regisztráción jelezd, ha részt szeretnél venni ezen a programon. (Konkrétabb információt a januári levelünkben közlünk).

 

 

Egyéb!

Az egyesületi tagok létszámának  gyarapodása során egyre többször merül fel, hogy nem ismerik a tagok egymást s nem tudják a névhez az arcokat, az adott személyt felidézni vagy fordítva. Régóta foglalkoztatja az elnökséget, hogy az egyesületi tagokról milyen formában, hogyan készíthetnénk egy fotót, amit tabló vagy fotókönyv formájában gyűjtenénk egybe. Az a döntés született, hogy készíttetünk egy fotókönyvet, melyben minden tagnak benne van a fényképe és a neve.

Ezt úgy tudjuk kivitelezni ha mindenkiről készítünk egy fotót és könyv formába rendeztetjük, amit majd minden tag megkaphat akinek a fényképe benne van a könyvben.( Előkalkuláció alapján kb. 1990-Ft/db)

A fotózás a Megyeházán történik december 3-án a regisztráció napján, 9-12 óráig, vagy december 11-én a Karácsonyi rendezvényünk előtt 13 órától. Aki úgy gondolja, ehelyett hozhat magáról egy igazolvány képnél nem nagyobb – neki tetsző – fényképet.

Természetesen csak azoknak a fényképe jelenik majd meg a fotókönyvben, akik ehhez hozzájárulnak, de reméljük,- saját döntése alapján- nem marad ki senki ebből az albumból.

A mosolyát mindenki hozza magával!

 

Regisztráció:  december  3. Hétfő  9-11 óra. Megyeháza, „B” ép. 19. sz . szoba

Mindenkit szeretettel várunk a rendezvényekre!

Akivel már valamilyen ok miatt nem találkozunk;

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepet és Boldog Új Évet Kívánunk Neked és Családodnak!

 

 

Közigazgatási Nyugdíjasok Elnöksége nevében: Siska Andrásné

Comments are closed.