2018 április havi programok

Kedves Barátaink!

 Bár az időjárás megtréfált bennünket, de bízunk benne, hogy rövidesen eljön a várva várt tavasz!

  • április 12. csütörtökön a Költészet Napja jegyében – a vers ünnepén-hagyományosan Lillafüredre kirándulunk. Indulás, az 1-es villamos végállomásától, a 9.50 órakor induló 5-ös autóbusszal. Lillafüreden az autóbusz végállomáson szállunk le és elindulunk a Szinva-völgyi sétaúton. Kellemes sétánk végén a Palotaszálló a függőkertjében a József Attila szobornál, ünnepi műsorral köszöntjük a költészet-, a vers ünnepét, majd elhelyezzük az emlékezés virágait. / regisztráción várjuk a műsorban közreműködő önként jelentkezőket /. A megemlékezés után közös ebéd a Tókert Étteremben. Délutánra fakultatív programként  barlang látogatást javaslunk. Az István vagy az Anna Barlangba a csoportos látogatás óránként indul. Belépőjegy ára nyugdíjasoknak: 600 Ft/fő.  Programunkhoz csatlakoznak a Felsőzsolcai Nyugdíjas Klub tagjai.

Rendezvényünket a „Humán Integra Alapítvány” támogatja.

Regisztrációs díj: 500.-Ft/fő.

  • április 17-én. 14.30 órakor klubfoglalkozás keretében              egészségügyi  előadás a TESZ székhelyén, Miskolc, Kossuth u.5.sz.

      Téma: „ A fogpótlás korszerű lehetősége napjainkban

Előadó: Dr. Somogyi László szakorvos

      Regisztrációs díj: 200.-Ft.

 F O N T O S !

  • Legutóbbi találkozásunkkor említettem, hogy elkezdtük az éves programban szereplő 3 napos Dunántúli kirándulás szervezését. A részletes programot mellékletben küldöm. A regisztráción kérjük a jelentkezéseket, 15 000 Ft előleg befizetésével együtt, mert a szállást le kell foglalni.

 

  • A Kárpátaljai kirándulásról a következő hónapi programokkal együtt adunk tájékoztatást.

 Ajánljuk figyelmetekbe ; A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége által szervezett programokat.

Április 11-én 10 órai kezdettel Encsen versmondó verseny. Választható versek. „ Legkedvesebb versem” .

-Április 27-én 15 órai kezdettel Alsózsolcán Nyugdíjasok Dalos Vetélkedője.

Mindkét rendezvényre jelentkezni versenyzőnek és nézőnek is lehet. A  részvételi díj egységesen: 300 Ft/fő. Jelentkezni a regisztráción lehet.

Tisztelettel megköszönjük mindenkinek, aki adója 1 %-ával segíti munkánkat és ezzel is hozzájárul a Közigazgatási Nyugdíjasok Egyesülete céljainak megvalósításához.

ADÓSZÁM: 18421167-1-05

Regisztráció: 2018. április 3. (KEDD ) 9-11 óra között a Megyeháza B. ép. 19.sz.

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk programjainkra.

Miskolc, 2018. március 19.

 

 

Üdvözlettel:                                   Siska Andrásné

 

Comments are closed.