2017 januári programok

Kedves Tagtársak!

 

A 2017. esztendőben Békességet, Szeretetet, Egészséget Kívánunk Minden Kedves Tagtársunknak!

 

Azt szeretnénk,  ha az év egyetlen hónapja  se múljon el  találkozásunk nélkül, ezért el küldjük januárra, februárra tervezett közös eseményeinket, hogy időben be tudjátok írni a naptárba.

 

JANUÁR

  1. január 18. szerda du. 14 óra Miskolci Galéria (Miskolc Rákóczi u.2.): Közösen, tárlatvezetővel megnézzük a XXIII. Téli Tárlaton bemutatott alkotásokat.  A Téli Tárlat kiemelkedően fontos eseménye a megye és Miskolc város kulturális életének, országosan is nagy figyelem kíséri.  Az alkotók között több miskolci és B.-A.-Z. megyében  élő  művészt találunk. Találkozó a Galéria bejárata előtt.  Nyugdíjas belépőjegy 500 Ft, 70 éven felül ingyenes.  Utána a Galéria pincéjében lehet egy kis melegítő italt fogyasztani.

 

  1. január 25. szerda 14.30 óra TESZ Közösségi Tér /Kossuth u. 5/ „Gyertek, mondjunk verset”—Fő témának javaslom a  „…téli  világot”, a tél szépségeit,  vagy fagyos , fázós hangulatát, érzelmeinket, hangulatunkat. Közben teázgatunk, és természetesen beszélgetünk. /Kovácsné Marika várja a régi és az új érdeklődőket./

Regisztrációs díj: 200 Ft.

 

Február havi előzetes:

-2017. február 8. szerda du. 15.30 óra:  Farsang a Pokolban, Felsőzsolcán, közös vacsorával és jó hangulattal. Lehet készülni verssel, dallal, zenével  tánccal, hangulatfokozó kellékekről , kinek mihez van kedve. A külön autóbusz 15.15 órakor indul  a Palóczy u. buszmegállóból.

 

-2017. február 18.   de.   11 óra: Séta a „Kocsonya Farsang” / febr.17-19/ alkalmából  a  Városház tértől  a Szinva Teraszig vagy forditva.  Közös kocsonya kóstolás az ITC éttermében.

A februári program további részleteiről későbbi levelünkben adunk tájékoztatást.

 

Regisztráció a januári programra;

  1. január 9. hétfő  9-11 óra között—Megyeháza , Szemere Terem .

 

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk rendezvényeinkre.

 

Üdvözlettel:                                                                                      Siska Andrásné

Comments are closed.