2024 szeptember

Kedves Egyesületi Tagok!

Bár a hőmérséklet szerint még tombol a nyár, de közeledik a szeptember s vele együtt itt van az ősz, itt van újra……!

  1. 2024. szeptember 5-én. csütörtökön 10.00 órakor kezdődik a „Ma a férfiak főznek” hagyományos rendezvényünk, a felsőzsolcai Sportpályán. (Felsőzsolca Sport u.1.)  

Több alkalommal bizonyították a férfiak, hogy kiváló vendéglátók!. „Mindent megtesznek annak érdekében, hogy jól érezzük magunkat..” A vendéglátáson túl  gondoskodnak a jó hangulatról, ezért a zsíroskenyér, a babgulyás, fánk és a „hangulatfokozók” elfogyasztását követően vidám történetekkel, anekdotákkal szórakoztatják majd a jelenlévőket. A kellemes kikapcsolódáshoz, jó hangulathoz, zenei szolgáltatás is biztosított.  A helyszínen lehetőség van sportolásra; torna, séta, futás, foci, tánc stb. Ennek megfelelően válasszuk meg öltözetünket, ajánljuk az egyenpóló viselését.

 A rendezvényen résztvevő és ebben szerepet vállaló férfiak a szeptember 2-i regisztrációt követően 11 órától rövid megbeszélést tartanak a lebonyolításban vállalt feladatokról!  A közreműködők a helyszínen is jelentkezhetnek a szerepvállalásra.

Az étkezéshez szükséges eszközöket igyekszünk biztosítani kanál kivételével, ezt mindenki hozzon magával.

A helyszín megközelíthető a 7-es autóbusszal, amely a Búza-térről indul és Felsőzsolcán a Kassai úti megállóban kell leszállni.

 A rendezvény költségének egyrészét az egyesület költségvetéséből fedezzük. Regisztrációs díj tagoknak: 2500 Ft, vendégeknek 3500 Ft.

 Gyertek, töltsünk együtt ismét, egy szép napot!

2.  2024. szeptember 18-19-20-án (3nap/2éjszaka) Erdélybe Máramaros–Szatmár (Miskolc– Szatmárnémeti–Koltó–Máramarossziget–Szaplonca – Koltó –  Nagykároly – Miskolc) kirándulunk. Az utazók bővebb információt tartalmazó utastájékoztatót később kapják meg.                                                                                                   

           3.  Szeptember 25-én délelőtt 10 órakor a Vármegyeháza B .ép. 19 helyiségben előadást  hallgatunk meg  „ Az Amerikai Egyesült Államok politikai rendszeréről” Bozsik Sándorné előadásában. Regisztrációs díj: 300 Ft.

           4. „Játszóházi” összejövetelünket, szeptember 24-én tartjuk a Megyeházán, a klubhelyiségben. Szeretettel várjuk a játszani, beszélgetni vágyókat!

         5.  Október 16-17-én  Gyula és környékére barangolunk, az erről szóló  előzetes tájékoztatót mellékeljük.  Az egyesület a kirándulás költségéhez, a NEA pályázaton nyert összegből hozzájárul. Ezért az egyesületi tagok részvételi költsége kb 45000 Ft/fő.

Aki e kiránduláson szeretne részt venni, a regisztráción 20 000 Ft előleg befizetésével jelentkezhet.

 A regisztráció időpontja 2024. szeptember 2. 9-11 óra között a Vármegyeháza B. ép. 19.

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk a rendezvényeinkre.


Miskolc, 2024. augusztus 26.

                                                                      Üdvözlettel: Siska Andrásné

Comments are closed.