Június havi programok

Kedves Tagtársak

 

2017 júniusában az alábbi közös programokra hívunk benneteket:

 

  1. Június 14.-én szerdán a Humán Integra Alapítvány szervezésével Felsőzsolcára látogatunk. Megnézzük a Bárczay Kastélyt benne a könyvtárat, a helytörténeti kiállítást, majd a római és a görög katolikus templomot. Utána a sportpályán szalonnasütés, itt találkozunk a helyi nyugdíjas klub tagjaival. Nyársat mindenki hozzon magával! /A szalonnát, kenyeret, zöldséget a szervező biztosítja/

A külön autóbusz 13.30 órakor indul a Palóczy utcáról, a szokott helyről.

Regisztrációs díj: 500 Ft.

 

  1. Június 19-20-21 hétfő-kedd-szerda: Kirándulás Kárpátaljára. A programot az érdeklődők megkapták.

A kirándulás kedvezményes költsége 21 500 Ft/fő, ebből 10 000 Ft- ot előlegként már befizettünk. A regisztráción kérjük a 11.500 Ft-t. Az utasbiztosítást a csoportnak együtt kötjük meg. Ukrán hrivnyát nem érdemes itthon váltani, majd odakint az idegenvezető segítségével. Fontos, hogy legyen érvényes útlevele minden utazónak!

A helyszínen lesz idegenvezetés, de javasoljuk, hogy a történelmi emlékekről, nevezetességekről készüljetek és az utazás alatt megosztjuk ismereteinket utastársainkkal, hogy felkészülve érkezzen a csapat. /Internet, útikönyv, iskolai történelemkönyv stb./

  1. Június 28. szerda: Tiszaújvárosba kirándulunk. A Közösségi Házban találkozunk a városban működő nyugdíjas szervezetek képviselőivel, és a Polgármester Úr tájékoztat bennünket a város életéről. Ezután elmegyünk a város hangulatos fürdőjébe.

Nyugdíjas csoportos belépő tagoknak 1000 Ft, vendégeknek 1200 Ft /Kb 13.30órától megyünk a strandra 16.00óráig./

Utazás a Búza térről 9.30 órakor induló Volán autóbusszal.

 

  1. Június 16-25. között BARTÓKPLUSZ Operafesztivál Miskolcon. Kodály Zoltán művei lesznek a középpontban a Szent István téren és a Nagyszínházban is. Figyelmetekbe ajánljuk: 16-án 18.30 órakor Fesztiválízelítő hangverseny a Szent István téren, 19-én 17.órakor  Kodály Zoltán Székelyfonó,I., 21-én 17.órakor Székelyfonó II.  a Szent István téren. Ezek ingyenes előadások.  A Nyári színházi előadások  21 órakor kezdődnek. Nyomtatott program a Színház  jegyirodájában kapható.

 

Regisztráció: 2017. május  29. hétfő, 8-10 óra között. Megyeháza, Szemere terem.

 

Mindenkit szeretettel várunk a programokra.

Miskolc 2017.május 22.                                                             Üdvözlettel: Siska Andrásné

Comments are closed.