2020 márciusi programok

Kedves Egyesületi Tagok!

I/1. A Közigazgatási Nyugdíjasok Egyesületének Alapszabálya értelmében a 2019.évi munkáról szóló beszámoló közgyűlést,

                                           2020. március 9-én 13.30 órára összehívjuk.              

                              Helye: Megyeháza Díszterem, Miskolc Városház tér 1.

Napirend:

1. Beszámoló az egyesület 2019. évi munkájáról.

Előadók: Siska Andrásné elnök                                                                                                     Dankó Géza a Kulturális Bizottság elnöke                                                              Tohainé Orendi Éva az Egészségügyi és Szociális Bizottság elnöke        

                        2.  Tájékoztató a közhasznúsági tevékenységről.

                                        Előadó: Répási Ilona titkár

                          3.  Beszámoló 2019. évi gazdálkodásról.   

                                         Előadó: Szabó Emil alelnök

                           4.  A Felügyelő Bizottság jelentése az egyesület működéséről,

                                 gazdálkodásáról.                                                                       

                                         Előadó: Zsemberi Barnabásné a Felügyelő Bizottság

                                                       elnöke

                           5. A 2020. évi program előterjesztése, elfogadása.

                                        Előadó: Dankó Géza a Kulturális Bizottság elnöke

                          6. 2020. évi költségvetés megvitatása, jóváhagyása.

                                        Előadó: Szabó Emil alelnök

                           7. Vita, hozzászólások, javaslatok.

                            8. Egyebek.            

 Amennyiben a fenti időpontra összehívott közgyűlés határozatképtelen, a hatályos jogszabály értelmében ugyanezen napirendi pontokkal, 2020. március 12- én 15.30 órára  ismételten összehívjuk a Megyeháza Éttermébe.

A téma fontosságára, határozatképességre való tekintettel minden egyesületi tag megjelenésére számítunk és kérjük aktív részvételüket.

I/2.  A közgyűlést követően – a Megyeháza Éttermében- Nőnap alkalmából férfitársaink hagyományosan meglepetésműsorral, ajándékkal köszöntik a hölgyeket. Majd vacsora és baráti beszélgetés következik. Kérjük, hogy a férfiak regisztráción jelentkezzenek a Nőnapi ünnepség hangulatához illő vers, próza, énekszám előadására. A regisztráción a Kulturális bizottság ajánl verseket, de lehetőség van az általatok választott versek, műsorszámok előadására is!

Részvételi díj tagoknak 2000 Ft, vendégeknek 3500 Ft.

Március havi további programok:

II./  „Világ, kulturális örökség” sorozatunkat folytatva,  2020. március 18-án 14.30 órakor, Kínáról szóló második előadásra kerül sor, a TESZ helyiségében, (Miskolc Soltész N. K. u.2. kapukód: 123kulcs2486).  Előadó: Bozsik Sándorné dr.             Regisztrációs díj : 200 Ft.  

III./ 2020. március 26-án 9 órai kezdettel kézműves klubfoglalkozást tartunk, Répási Ilona és Zsemberi Barnabásné közreműködésével húsvéti dekorációt készítünk.  Hely: Megyeháza B. ép. 19-es helyisége. Minden érdeklődő hozzon ollót magával. Regisztrációs díj: 300 Ft. 

IV./ Ajánlott programként szeretnénk felhívni a figyelmeteket a Miskolci Galériában (Rákóczi u.2.) „Oda-vissza SERES” című kiállításra. 2020. február 6 és április 11. között tekinthető meg.

Nem szervezünk csoportos kiállítás látogatást, de baráti társaságoknak, ismerősöknek, képzőművészetet kedvelőknek tartalmas program lehet.

Egyebek:  1. Az alapszabályban rögzített tagdíj összege 4000 Ft/év, ezen nem kívánunk     változtatni 2020. évben. Kérjük az éves tagdíjat a regisztráción befizetni.

2. NESZEBÁR-TRAVEL utazási iroda szervezésében április 15-17 között ÉszakErdélyben 3 napos kiránduláson veszünk részt, melynek hátralevő részvételi díját             24 000 Ft-ota regisztráción kérjük befizetni.  Csoportos utasbiztosítást tervezünk kötni, melyhez szükségünk lesz személyi igazolványszámra, kérjük a regisztráción bediktálni. Felhívjuk az utazók figyelmét, hogy az utazáshoz érvényes kártyás személyi igazolvány vagy útlevél szükséges, a régi un. könyves személyi igazolvány nem elégséges

3. Van még lehetőség jelentkezni üdülésre Beregfürdőre a Touring Hotelbe.                        Időpont: 2020. június  3-4-5. (2 éj/3nap). Részvételi díj: 18.600.-Ft/1 fő/2éj. Az ár tartalmazza: szoba ár- svédasztalos reggeli – menü vacsora– fürdőbelépő. Az idegenforgalmi adó mértéke: 500.-Ft/fő/éj, melyet a fenti ár nem tartalmaz.

Utazás: Menetrend szerinti autóbusszal a Búzatéri autóbusz pályaudvarról, leszállás a hotel előtt. Jelentkezni: 5000 Ft előleg befizetésével a regisztráción.

–Az egyesületi Fotó könyvünk, amely a tagok fényképét és nevét tartalmazza, elmúlt évben csatlakozott új tagok miatt kiegészítésre szorul, hogy a régi tagok megismerhessék az újakat, az újak pedig a régieket. Ehhez szükségünk van az új tagok fényképére. Ezt a következő képen tehetitek meg. Március 9-én a Nőnapi vacsorán készíthetünk fotókat és ezt használjuk,  vagy jozsefne.hevele@gmail.com címre küldtök egy arcképet, amit megpróbálunk beszerkeszteni. Harmadik lehetőség, hogy a regisztráción papír képet (igazolvány képet, stb) kapunk tőletek. Reméljük, hogy szívesen vállaljátok a Fotó könyvünkben való szereplést, amit meg lehet majd vásárolni.   

Kérjük, ne feledkezzetek el 2020. évben sem az adóbevalláskor, az   SZJA 1 %-át a Közigazgatási Nyugdíjasok Egyesületének utaltatni!

Adószám: 18421167-1-05

Köszönjük!

Regisztráció: 2020. március 2.   9-11 óra között, Megyeháza „B” ép. 19. sz. szoba.

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk rendezvényeinkre.

Miskolc, 2020. február 19.

                                          Üdvözlettel:                             Siska Andrásné

Comments are closed.