2019 szeptember havi programok

Kedves Tagtársak!

 A 2019. szeptember havi közös programjainkról küldöm az elnökség tájékoztató levelét.

  1. 2019. szeptember 5. csütörtök 10.00 óra: „Ma a férfiak főznek” címmel, nyárbúcsúztató kerti partyt tartunka  „Fügedi Márta Alkotóház” (Miskolc, Nagy Lajos Király u. 18.) udvarán.  (Az 1-s villamos Árpád utcai megállójától kis séta után a Kisgergely cukrászdával szemben található.) A fínom ételről a múlt évhez hasonlóan a férfiak, az alaphangulatról az egyesület gondoskodik. A hangulatfokozók választékát mindenki saját maga bővítheti. A megjelenteket kérjük, hogy tetszés szerinti műsorszámokkal, történetekkel, tréfákkal tegyék emlékezetessé a napot!

Belépődíj: tagoknak 1500 Ft, vendégeknek 2500 Ft.

  • 2019. szeptember 18. szerda 14.30 óra TESZ  Soltész Nagy Kálmán u 2. (Bejárati kapu-kód: 123 kulcs 2486.)

Az  ősz  illata   címmel   szervezünk   verses    délutánt.  Kinek  milyen  gondolatai,  élményei, érzései  vannak   szeptemberben  és  az  őszi  évszakban? Lehet, hogy ez az évszak el is tűnik?  Vagy az időtartama  változik?  Erről meg az élet  kérdéseiről    és  válaszainkról   beszélgetünk  versekkel, versekről,   magunkról.   Mindenki  hozzon   verset,  gondoljatok dalokra is!  Vendégeket  is  szívesen  fogadunk. Jelentkezés  a   regisztráción.

 Regisztrációs  díj: 200 Ft.

  • 2019. szeptember 19. csütörtök a hősökre emlékezés jegyében séta a Deszka és a Hősök temetőjében. Találkozás 10 órakor a Deszkatemplom főbejártata előtt.  Kérjük, hogy aki a Deszkatemplommal, a  temetőkkel kapcsolatos ismereteit szeretné a jelenlévőkkel megosztani, az a helyszínen jelezze.

       Regisztrációs díj:  400  Ft

  • 2019. szeptember 26. csütörtök 14.30-kor a Családfa kutatás alapjairól hallgathatunk meg tájékoztatót Tóthné Gyulai Mária előadásában,a TESZ Soltész Nagy Kálmán utca 2. alatti helyiségében.

        Regisztrációs díj: 200 Ft

  • Ajánlott program: 2019.  szeptember 7. (szombat) a Szikszói Rendezvények házában NYÉSZ által szervezett rendezvény. A Nemzedékek Találkozója címet viselő kulturális seregszemlén a Közigazgatási Nyugdíjasok Egyesületét Kovácsné Marika kórusa, a „ Városi Vadvirágok Daloskör” képviseli. A Volán busz rásegítő járatok 9 órakor a Búza téri busz végállomásról indulnak.  A programra a regisztráción lehet jelentkezni.

      Részvételi díj: 300 Ft/fő, ebédet lehet rendelni ár 900 Ft/fő.

F i g y e l e m!

-Az október 8-10. között tervezett Pécs és Baranyai 3 napos kirándulás részvételi díjkülönbözetét, 15 000 Ft-ot a regisztráción kell befizetni. (Emlékeztető: A részvételi díj, belépődíjak nélkül, 36 000 Ft, ebből befizettünk 21 000 Ft-t.)

-Munkánk során több alkalommal tapasztaltuk, hogy az általunk kezelt adatok nem naprakészek , a változásokat nem vezettük át vagy nem  jelentettétek be. Ezért kérem szíveskedjetek a regisztráció alkalmával a kimutatásban szereplő adatokat javítani, aktualizálni.

Regisztráció: Augusztus 26. hétfő, 9-11 óra, Megyeháza, „B” ép 19.sz szoba.

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk rendezvényeinkre.

 További kellemes időtöltést, szép nyarat kívánunk !

Miskolc 2019. augusztus 12.

                                                                            Üdvözlettel:                     Siska Andrásné

Comments are closed.