2019 december havi programok

Kedves Egyesületi Tagok!

Hihetetlen, de érkezik az év utolsó hónapja s rövidesen a 2019. év vége is. Készüljünk az év legnagyobb ünnepére, a karácsonyra, éljük át a várakozás csodás érzését. 

1./ December 13. péntek 15.30 óra, a Megyeháza Étterem: Hagyományos, Karácsonyt váró ünnepség versekkel, közös énekléssel, ünnepi vacsorával és zenével. Kérjük, hogy a regisztráción jelezzétek, hogy ki vállal verssel, prózával, vagy bármely más módon szerepet az ünnepi műsorban. Összegyűjtöttünk néhány aktuális verset, amit ajánlunk a versmondóknak, ezeket a regisztráción meg lehet ismerni és azt követően dönteni.

Részvételi díj tagoknak 2000.- Ft, vendégeknek 3000.-Ft.

2./ 2020. januári program előzetesként

2020. január 23-án tervezzük Budapesten a Szépművészeti Múzeumban  a Rubens, Van Dyck és a flamand festészet fénykora című kiállítás és a  Ligetben az Olof Palme-ház megtekintését. Utazás vonattal csoportosan a programhoz igazodó IC járattal. A részleteket a januári levélben ismertetjük, de a Múzeumba előzetesen kell bejelentkezni, hogy a csoportot fogadni tudják, ehhez ismerni kell a résztvevők létszámát. Ezért kérjük december 2-án az előzetes regisztrációt a programra. 

Ajánljuk szíves figyelmetekbe a városban zajló gazdag, adventi, karácsonyi programokat;

Pl:

  • December 9-én 18 órai kezdettel a Művészetek Házában „Isten pénze” című musical. (Dickens a Karácsonyi ének című regénye alapján készült.) Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Aki szeretné megnézni ezt az előadást regisztráljon személyesen: Miskolc Szeles u. 35. Kegytárgy boltban, vagy interneten; www.migorkat.hu  vagy istenpenzemuha@mi.gorogkatolikus.hu.
  • December 1-vel kezdődően vasárnap délutánonként adventi gyertyagyújtás a Széchenyi téren.
  • Bizonyára több színvonalas koncertet is hallgathatunk majd, melynek időpontját és helyszínét a híradásokból fogjuk megismerni, így ezekre egyénileg látogathatunk el.

Egyéb:

-Előfizethető jövő évre a nyugdíjasok életével, közösségi programokkal foglalkozó, közérdeklődésre számító információkat is tartalmazó, havonta megjelenő,  Generációnk magazin. Ár: 1400 Ft/év.

– NYOSZ gondozásában megjelent a 2020. évi Nyugdíjasok Kalendáriuma, falinaptár melléklettel. Ár: 730 Ft/db.

Regisztráció: 2019. december 2. 9-11 óra között a Megyeháza B. ép. 19-es helyiségében.

              Mindenkit szeretettel hívunk és várunk rendezvényeinkre.

               Akivel már valamilyen ok miatt nem találkozunk ebben az évben:

                                 Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepet

                   és Boldog Új Évet Kívánunk Neked és Családodnak!

A Közigazgatási Nyugdíjasok Egyesülete Elnöksége nevében.

                                                                                                    Siska Andrásné

Comments are closed.