2017 áprilisi programok

Kedves Tagtársak

 A közelmúltban megtartott közgyűlésen 2017. évre elfogadott  programunk szerint figyelmetekbe ajánljuk  az április hónapra  szóló, közös találkozásra hívó eseményeinket.

  1. április 6. csütörtök, de. 9 óra ÁNTSZ épület 4. em: Kézműves klubfoglalkozás—készülődés a Húsvétra—Répási Ilona és Zsemberi Barnabásné vezetésével.

Regisztrációs díj: 200 FT.

  1. -2017. április 10. HÉTFŐ. A  Költészet ünnepe –hagyományosan—Lillafüreden. Vendégünk Némethi Lajos Miskolcon élő író, költő. Arany Jánosról, a költészetről és saját munkásságáról  beszél nekünk, –természetesen József Attila szobránál.

Versmondásra, olvasásra lehet jelentkezni a regisztráción.  A mondanivalók mennyiségétől függően folytatjuk a Tókert Étteremben.

-„Toborzás, projektnyitó információs nap – EFOP-1.3.5-16-2016-00195, Aktívan, önként egy közösségért!” Tájékoztató egy pályázat eredményéről és a tennivalókról.

A közös ebéd után—el lehet sétálni a libegőhöz, a kalandparkhoz, vagy éppen csónakázni lehet a csodálatos Hámori tó vizén—saját felelősségre.

Részvételi díj tagoknak 1000 Ft, vendégeknek 1500 Ft—a regisztráción fizetendő.

Gyülekezés 10.10 órakor az 1-es villamos majláthi végállomásánál.  A 10.20- kor induló 5-ös autóbusszal utazunk a Palota Szálló megállóig.

  1. április 26. szerda 14.30: TESZ Közösségi Tér Kossuth u. 5.  klubfoglalkozás: Előadások:” A mozgásszervi betegségek sebészeti kezelése”. Előadó: dr. Ábrányi Katalin. „Amit a lágylézeres kezelésről tudni kell.” Előadó: Magda László. Regisztrációs díj: 200 Ft.

Ajánlott programok:

Április 11-én kedden 10 órai kezdettel Encsen a Városi Művelődési Központ- és Könyvtárban Megyei Versmondó verseny, a NYÉSZ szervezésében. Versmondók és érdeklődők egyaránt jelentkezhetnek. Részvételi díj: 400 Ft/fő. Utazás VOLÁN járattal.

 

Április 28-án, pénteken 15 órai kezdettel Alsózsolcán, a Városi Közösségi Ház- és Könyvtárban a Megye Nyugdíjasainak Dalos Versenye. Részvételi díj: 400 Ft/fő. Utazás szintén Volán járattal.

 

Májusi előzetes:

Május 3.szerda kirándulás Budapestre—Zsidónegyed néhány nevezetességének ( Zsinagóga-Múzeum,stb.) megtekintése.  Előzetes jelentkezést kérünk mert egy létszámot le kell adni előre. Várható költségek: belépőjegy a Dohány utcai zsinagógába és múzeumba nyugdíjasoknak csoportosan 1200 Ft, (felnőtt 3000 Ft), fülhallgató az idegenvezetéshez 400 Ft, az IC vonat helyjegy árak kb. 1000 Ft, + akinek kell még—helyi közlekedési jegy. Fizetni majd a következő regisztráción kell.

Felhívom szíves figyelmeteket, hogy a 2017. évi tagdíj befizetésének határideje március 31. Aki még nem fizette be kérem, hogy legkésőbb április 3-án a regisztráción tegye meg.

Regisztráció  április 3.   9-11 óra között, Megyeháza, Szemere terem.

 

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk rendezvényeinkre.

Miskolc,2017.március 20.

Üdvözlettel:   Siska Andrásné elnök

Comments are closed.